Geven

“God houdt van mensen die met een blij hart geven.” – 2 Korintiërs 9:7 (BB)

Geven en dus financieel meebouwen aan Lifehouse Amsterdam kan op diverse manieren. Je kunt een gift overmaken naar Lifehouse Amsterdam via de onderstaande donatie methode of via een bankoverschrijving.

 

Bankgegevens
Lifehouse Amsterdam
NL71 INGB 000 5511 446

ANBI-gegevens
Juridisch gezien is Lifehouse een kerkgenootschap welke bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven onder ‘LIFEHOUSE AMSTERDAM’ en beschikt over een ANBI-status. Deze is hieronder te vinden.

Lifehouse Amsterdam
RSIN: 856142517
Vestigingsplaats: Amsterdam

Periodieke Giften
Is Lifehouse Amsterdam jouw thuisgemeente en geef je jaarlijks meer dan 10% van je drempelinkomen aan Lifehouse en goede doelen die een ANBI-status hebben? Dan kan het slim zijn om een schenkingsovereenkomst op te maken.

Geef jij je tienden en dankoffer terug aan God via Lifehouse Amsterdam, dan kan je deze giften met Lifehouse vastleggen in een schenkingsovereenkomst ‘Periodieke gift in geld’. Voor meer informatie over Periodieke Giften, klik hier en je wordt doorverwezen naar de website van de Belastingdienst. Bovendien kan je voor vragen terecht bij de BelastingTelefoon: 0800 – 0543 (gratis).
Heb je alle informatie goed gelezen en ben je ready om God ook met je financiën te eren middels een schenkingsovereenkomst met Lifehouse? Stuur dan een email naar FINANCE@lifehouse.nl. Je krijgt dan vervolgens de schenkingsovereenkomst met de instructies.

 

Bedrag